Izvor: Kurir
29.01.2024 u 16:32
0

NAVIJAČI ZVEZDE UHAPŠENI POSLE DERBIJA: Policija hitno reagovala!

Tužilaštvo je naložilo policiji da identifikuje i ostale izgrednike i uhapsi zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Dvojica navijača Crvene zvezde uhapšena su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da su sinoć na košarkaškoj utakmici izmedju Crvene zvezde i Parizana sa više lica, čiji se identitet utvrdjuje, bacali predmete na igrače na terenu, sudije i zapisnički sto, saznaje Kurir.

Podsetimo, do problema na večitom derbiju u okviru 18. kola ABA lige došlo je i pre samog početka utakmice, odnosno u trenutku kada su košarkaši Partizana izašli na zagrevanje.

Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Sa tribina su već tada ka parketu poleteli razni predmeti, a zvanični spiker u Beogradskoj Areni odmah je opomenuo navijače da prestanu sa bacanjem i poručio da je za zapisničkim stolom jedna žena pogođena.

U toku utakmice, pojedinci sa tribina su nekoliko puta osetili potrebu da nezadovoljstvo prema protivničkim košarkašima iskažu bacanjem predmeta, uprkos činjenici da su košarkaši domaćeg tima molili da se sa tim prestane.

NEJMAR NEPREPOZNATLJIV: Skandalozno izdanje fudbalera šokiralo javnost

Crvena zvezda je pobedila večitog rivala poenima Jaga dos Santosa na četiri sekunde do kraja utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter