Izvor: Kurir
29.01.2024 u 16:44
0

EVROLIGA SE OGLASILA POVODOM ZEKA LEDEJA: Javnost alarmirana!

Evroliga je objavila video o Zeku Ledeju dan posle utakmice Crvena zvezda - Partizan na kojoj je upravo pomenuti igrač bio u centru pažnje!

Objava na Instagramu naišla je na lavinu komentara, a posebno je zanimljiv bio i potpis koji su iz elitnog takmičenja stavili uz ime Zeka Ledeja:

-Nikad ne menjaj Zeka- napisali su uz video, a onda su počeli da se nižu komentari.

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr

Dok su navijači Partizana bili oduševljeni viđenim, pristalicama Crvene zvezde se nije svidelo da gledaju to na profilu Evrolige.

NAVIJAČI ZVEZDE UHAPŠENI POSLE DERBIJA: Policija hitno reagovala!

Navijači rat začinjen je i raznim psovkama i rečima kojima nije mesto ni na društvenim mrežama, ali to je nažalost postalo učestalo.

O Ledeju naravno vladaju podeljena mišljenja, zavisno od navijačkog opredeljenja, ali nema sumnje da niko ne može da ospori da se radi o kvalitetnom igraču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter