Izvor: Alo.rs
29.01.2024 u 16:56
0

SVET OTPISAO ĐOKOVIĆA: Novaku se ne prognozira svetla budućnost

Novak Đoković je bio favorit za osvajanje Australijan opena, eliminisan je u polufinalu, ali bukmejkeri veruju u njega pred nastavak sezone.

Zanimljivo, na Rolan Garosu, na kom će Đoković braniti trofej, kladionice smatraju da je Karlos Alkaraz blagi favorit sa kvotom 2,8, dok je na našeg tenisera 3,5. Trenutno je treći favorit Janik Siner na koga je kvota sedam, dok je 7,5 na Rafaela Nadala, koji se vratio na teren početkom godine, ali je odustao od učešća na Australijan openu zbog povrede. Kvota na Holgera Runea je 21, na Kapera Ruda 26, koliko je i na Aleksandera Zvereva.

printscreen/X/ScepanCar

Trofej na Vimbldonu brani Karlos Alkaraz, ali su bukmejkeri prednost u Londonu dali Srbinu na koga je kvota 2.75, dok je tri na Španca, na Sinera je šest, a na Danila Medvedeva 15, a sa kvotom 35 Nik Kirjos je peti favorit.

EVROLIGA SE OGLASILA POVODOM ZEKA LEDEJA: Javnost alarmirana!

U Njujorku je Srbin prošle sezone osvojio 24. grend slem u karijeri, pa je dobio prednost u odnosu na Španca i ove sezone. Njegova pobeda u kladionicama vredi 2,8, a trijumf drugog tenisera sveta čak četiri, na Sinera je 4,5, a na Medvedeva 11, Rafael Nadal je peti favorit sa kvotom 15.

Moramo da napomenemo da se radi o trenutnim kvotama, pa nema sumnje da će se brojke menjati kako sezona bude odmicala, zavisno od forme i rezultata tenisera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter