Izvor:
31.10.2017 u 15:17
0

Za koga će igrati Rade Zagorac? „Retko viđen nesklad informacija i realnosti“!

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović odgovorio je na spekulacije po pitanju budućnosti mladog srpskog košarkaša Radeta Zagorca.

Od sredine oktobra kada su Memfis Grizlisi otpustili srpskog košarkaša Zagorac je u potrazi za angažmanom, što se poslednjih dana intenziviralo pričom da će potpisati za jednog od "večitih".

Mediji prenose informacije da će Zagorac potpisati za Zvezdu zbog želje da igra Evroligu, bilo je i signala da su Partizan i Zvezda u borbi za njegov potpis, a Ražnatović odgovara da je sve to "mašta".

"Impresivna maštovitost srpskih košarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere R. Zagorca! Retko viđen nesklad informacija i realnosti", napisao je Ražnatović na Tviteru.

b92.net
Foto: bcmegabasket.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter