Izvor: Telegraf.rs
09.05.2023 u 12:47
0

ZADNJA REČ JE NJEGOVA: Ukrajinac sudi Partizanu protiv Real Madrida!

Boris Rižik postavljen je za glavnog arbitra sudijske trojke

Ukrajinac Boris Rižik, Letonac Olegs Latiševs i Francuz Mehdi Difala sudiće peti meč četvrtfinala plej-ofa košarkaške Evrolige između Reala i Partizan, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Rižik i Difala su sudili treći meč Partizana i Reala, koji je odigran drugog maja u Beogradu, a tada je slavio madridski klub rezultatom 82:80.

Latiševs je bio jedan od sudija na drugoj utakmici u Madridu, koja je prekinuta na minut i 40 sekundi pre kraja zbog tuče igrača dva kluba. „Crno-beli“ su ovaj meč dobili rezultatom 95:80.

Utakmica između Reala i Partizana biće odigrana u sredu od 21 sat u Madridu. Trenutni rezultat u seriji je 2:2, a pobednik sutrašnjeg meča izboriće plasman na Završni turnir Evrolige u Kaunasu, koji će biti održan od 19. do 21. maja.

Telegraf će kao i na prva dva meča u Madridu i za majstoricu imati svog izveštača u glavnom gradu Španije i na našem portalu možete da pratite mnoge ekskluzivne informacije sa ovog gostovanja.

PEŠIĆ SKENIRAO MADRIĐANE: Namazani su, iskusni, koriste slabosti.. Ali, to je stara, izrabljena ekipa!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter