Izvor: Informer.rs
09.05.2023 u 09:33
0

PEŠIĆ SKENIRAO MADRIĐANE: Namazani su, iskusni, koriste slabosti.. Ali, to je stara, izrabljena ekipa!

Košarkaši Partizana u sredu od 21.00 čas u Madridu igraju odlučujuću utakmicu plej-ofa Evrolige protiv Real, a pobedom će obezbediti plasman na fajnal-for elitnog takmičenja.

Nakon dve pobede crno-belih u Madridu „kraljevski klub“ savladao je Partizan dva puta u Beogradu i sada sve staje u jedan meč. „Parni valjak“ biti lišen pomoći plejmejkera Alekse Avramovića, dok, s druge strane, neće biti kažnjenog centra Geršona Jabuselea i povređenog krila Gabrijela Deka.

Pred meč sezone crno-belih selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić skenirao je Madriđane.

 Znam svakog igrača tamo, skoro sam bio trener Barselone. Kad god me je neko pitao, rekao sam da je dobro što Partizan igra sa Realom. Ne verujem Realu, ne kao klubu, nego tome što se kod njih dešava u poslednje tri godine. To je jedna stara ekipa, sa ogromnim znanjem, da ne govorimo o Ljulju i Rudiju, iza njih stoji karijera, ali i uspesi. Izrabljena su ekipa. Pobediti takav tim u takvim uslovima na strani je teško. Ali to je Partizanu uspelo. Imali su kontinuitet dobrih igara, podizali samopouzdanje – rekao je za Sport klub Svetislav Pešić.

Kaže da je Real u Beogradu pre svega pokazao zbog čega je veliki.

– Pokazao je ono što je odlika velikih klubova, da mogu da se vrate iz teške situacije. Pobedili su prvu utakmicu, potom i drugu koja je bila pod okolnostima koje nisu odgovarale Partizanu. U svetlu toga ja tako vidim i petu utakmicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter