Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 16:44
0

ZVANIČNO: Bartomeu izbacio ruske klubove iz Evrolige i Evrokupa!

Prvi čovek Evrolige Ðordi Bertomeu potvrdio je da su ruski timovi suspendovani iz svih takmičenja, odnosno Evrolige i Evrokupa.

Njihovi rezultati su poništeni, pa su tako formirane nove tabele. Ipak, što se tiče košarkaša Crvene zvezde, to neće uticati značajnije na njihov položaj na tabeli jer je već poznato kojih osam ekipa će se takmičiti u Top 8 fazi. To su: Barselona, Olimpijakos, Real Madrid, Olimpija iz Milana, branilac titule Efes, Makabi Tel Aviv, minhenski Bajern i francuski Monako. Završni turnir Evrolige, Fajnal-for, održaće se u Beogradu, od 19. do 21. maja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Što se ruskih klubova tiče Bartomeu nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje da li će za njih biti mesta naredne sezone:

„Još je rano o tome da govorimo, treba da vidmo kakva će biti situacija. Jasnije će biti posle Fajnal-fora, kada vidimo kakve će biti okolnosti. Ako ostane kao sada, biće veoma teško da se ruski klubovi vrate. Mi ćemo da predložimo klubovima neke stvari“, rekao je Bertomeu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter