Izvor: Informer
03.10.2023 u 17:24
0

MORAMO DA SRUŠIMO JANG BOJSE: TRENER ZVEZDE SILOVITO PRED NAJVAŽNIJI MEČ!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra veče od 21.00 čas Jang bojs u meču 2. kola grupe G Lige šampiona. Trener Barak Bahar istakao je da njegovi izabranici moraju da pobede u toj utakmici.

Očekuje se puna „Marakana“, ovo je evropska premijera kad je reč o domaćem terenu ove sezone, Zvezda puca na treće mesto u grupi G i ovaj meč bi mogao da bude ključan. Bahar ističe da je pobeda imperativ.

– Liga šampiona je drugačija od domaćeg takmičenja. Igraćemo dobro i moramo da pobedimo. To svi znaju. Igrali smo lepo i u 1. meču Lige šampiona. Nije isto domaće prvenstvo i Evropa – jasan je Bahar.

Posebno ga raduje što igra na domaćem terenu, gde je Crvena zvezda izgubila samo jednu od poslednjih 48 utakmica i to od Monaka prošle godine. Veruje da publika može mnogo da doprinese.

„KOSOVO JE ŽRTVA GENOCIDA, BANJSKA JE KAO KRIM“: BOLESNA I PROVOKATIVNA IZJAVA NEMAČKOG MINISTRA i NOVI UDAR NA SRBIJU!

– Uveren sam da ćemo pobediti ako dobro počnemo utakmicu. Drugačije je kad imate podršku 50.000 ljudi. Želimo to da iskoristimo. Igraćemo zajedno sa njima kako oni navijaju, bićemo jaki i snažni. Čak i u Mančesteru protiv Sitija trudili smo se da budemo ofanzivni, ali teško je protiv tako jakog tima. Jang bojs je na našem nivou, a imamo prednost domaćeg terena – jasan je Izraelac.

Imala je Zvezda dovoljno vremena da se pripremi za ovaj meč, jer je od Sitija koji je bio 19. septembra, odigrala još samo meč sa Radničkim iz Niša kdo kuće. Bahar je stigao da se posveti svakom detalju.

– Pre početka utakmice nema favorita, oba tima su jednaka. Biće značajni sitni detalji, posvećenost, plan koji imamo. Verujem da će to biti odlučujuće i da ćemo pobediti – ističe trener.

Letos je njegov bivši klub Makabi iz Haife igrao plej-of Lige šampiona sa Jang bojsom i Švajcarci su prošli u elitno takmičenje. Bahar je iskoristio priliku da dobije dodatne informacije od svojih prijatelja.

– Pričao sam sa mojim prijateljima iz Makabija o Jang bojsu. Znamo se, to je odličan, snažan tim, dobro su nam poznati. Ja nemam dilema oko mog tima. Imamo još jedan trening, svi su spremni za utakmicu – zaključio je Bahar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter