Izvor: Alo.rs
28.07.2023 u 07:50
0

NA PRODAJU NOLETOV REKET: Sa njim je prvi put uzeo Vimbldon, evo koja je cena

Ovim reketom je ispisana istorija.

Teniski reket kojim je Novak Đoković osvojio svoju prvu titulu na Vimblonu naći će se na aukciji u engleskom gradu Velingborou, te se očekuje da će biti prodat za 10 do 15 hiljada funti javlja, prenose mediji.

Đoković je 3. jula 2011. u finalu savladao Rafaela Nadala i prilikom slavlja bacio je reket u publiku.

Tamo ga je uhvatila izvesna Koredila Mekenči iz Hertfordfira, majka dvoje dece, koja se prisetila tog dana.

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA NOVAKOM: Postoje momenti kada se ne čujemo…

– Već sam imala sreće da dobijem karte za Vimbldon kroz lutriju, tako da je bilo neverovatno da kući odem sa reketom kojim će Đoković osvojio titulu – poručila je i dodala:

– Bila sam preplavljenja uzbuđenjem zbog te prilike koja se pruža jednom u životu od nekoga čiju posvećenost i disciplinu u sportu izuzetno cenim.

Reket će se pojaviti kao deo šire prodaje od strane Graham Bad aukcijske kuće, a očekuje se da bude izložen 5. i 6. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter