Izvor: Kurir.rs
31.01.2024 u 00:54
0

NEJMAR NA IVICI NERAVA, HEJTERI PRETRNULI: Optužili ga da se ugojio

Brazilski fudbaler Nejmar ponovo se našao u centru pažnje.

Fudbaler Al Hilala pojavio se u javnosti posle duže vremena i oporavka od povrede, a zatim se našao na žestokom udaru kritika zbog tvrdnji da se znatno ugojio i da ima preko 100 kilograma.

Na njegov odgovor se nije dugo čekalo. Brazilac je na društvenim mrežama objavio video sa treninga. Digao je majicu i pokazao stomak koji izgleda kao i ranije, čime je demantovao da se udebljao.

A onda je, očigledno izgubivši živce, hejterima pokazao srednji prst.

„Malo se udebljao, ok. Ali debeo? Nije tako. P…e ga hejteri“, poručio je Nejmar.

Nejmar je pokidao prednje ukrštene ligamente, a s obzirom da ta povreda zahteva višemesečni oporavak, još uvek nije poznato kada bi mogao da se vrati na teren i pridruži Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinkoviću Saviću, koji sa Al Hilalom trenutno drže prvo mesto u prvenstvu Saudijske Arabije.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter