Izvor: Kurir
07.11.2023 u 19:52
0

NEJMAR POTPUNO VAN SEBE! Brazilac se oglasio na Instagramu – u jednom danu DVA UŽASA! Pokušaj otmice i SMRT bliske prijateljice!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je grupa razbojnika probala da kidnapuje Nejmarovu ćerku i devojku Brunu Bjankardi.

Naime, taj pokušaj otmice se desio u Kotiji u utorak, u državi Sao Paulo. Na licu mesta su u trenutku upada u kuću bili roditelji Brune Bjankardi i bili su vezani, ali ne i povređeni.

Pored tog užasa, Nejmar je danas doživeo i smrt bliske prijateljice, što ga je dodatno pogodilo i uznemirilo.

On se zbog toga oglasio na Instagramu istakavši da mu je drago da je sa Bruninim roditeljima sve kako treba, ali da mu je jako teško zbog smrti prijateljice Luane.

– Tužan dan, dobio sam dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici – napisao je Nejmar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter