Izvor: Informer
07.11.2023 u 19:03
0

IZDAJNIKA DONARUMU ČEKA PAKAO NA „SAN SIRU“: Navijači Milana spremni da ga okupaju lažnim dolarima! FOTO

Navijači Milana nisu mu oprostili izdaju.

Bio je Đanluiđi Donaruma označen kao nova ikona slavnog Milana sve dok se 2021. godine kao slobodan igrač nije preselio u Pariz Sen Žermen. Tu izdaju navijači „rosonera“ nikada mu nisu zaboravili zbog čega je danas u Italiji dobio specijalan doček.

Večeras će Donaruma po prvi put braniti protiv svog Milana i to na „San Siru“. Navijači mu nisu oprostili, ali ni zaboravili izdaju od pre dve godine zbog čega je smišnjena posebna koreografija za večerašnji meč. Naime, pristalice slavnog italijanskog kluba na teren će baciti punu kutiju lažnih dolara sa njegovim likom, a sve u cilju provokacije da je u Pariz otišao isključivo zbog novca.

Podsećamo, Donaruma je nakon odlaska iz Milana dva puta bio na „San Siru“, oba puta u dresu reprezentacije, ali je i tada trpeo brojne kritike od navijača. Večeras ga čeka pakao, a sve je moglo drugačije da bude. 

Zamerio se popularni Điđi navijačima i dok je bio u Milanu budući da je dva puta odbijao da produži ugovor, uz zahtev da dobije ogromno povećanje plate. Prvi put je do dogovora došlo, ali je drugi put otišao za novcem u Francusku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter