Izvor: Kurir.rs
31.01.2024 u 04:30
0

„JEDNOSTAVNO PROPADAM, UOPŠTE NISAM PRI SEBI…“: Prelepa klizačica prolazi kroz golgotu

Atraktivna klizačica Juta Lerdam, koja je u centar pažnje javnosti dospela kada je pokazala grudi na stazi, donela je odluku da završi sezonu zbog problema sa zglobom.

Poslednju trku imala je u Solt Lejk Sitiju gde je u suzama istakla kako mora da kaže dosta.

– Ovo je moja poslednja trka u sezoni. Ne uživam više u ovome – rekla je ona posle čeka je počela da plače pošto je završila tek 11. na 1.000 metara.

Jutu Lerdam je na ovoj trci bila daleko od vrha zbog povrede zgloba. Tu povredu vuče već duže vremena, a stanje se pogrošavalo iz nedelje u nedelju.

– Zglob… Jednostavno propadam, ne mogu ga držati. Hodaću na prstima ili ću sedeti. Uopšte nisam pri sebi. Ne mogu da koristim ni sopstvenu snagu, vozim na 60 posto mogućnosti – zaključila je atraktivna Holanđanka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter