Izvor: Sportalo
05.04.2024 u 12:41
0

„NOVAK IMA PSIHIČKI PROBLEM“: Čuvani hrvatski teniser o Noletu rekao nešto šokantno

Čuveni hrvatski teniser Ivan Ljubičić govorio je o Novaku Đokoviću za italijanske medije.

Nekadašnji hrvatski teniser Ivan Ljubičić pričao je o trenutnoj situaciji u kojoj je Novak i o tome šta Đokovića čeka u nastavku sezone.  Prema mišljenju bivšeg hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića, inače nekadašnjeg trenera Rodžera Federera, Nole zapravo ima „blokadu“ koju samo treba da prevaziđe i kada to uradi opet ćemo ga gledati u top-formi.

– Mislim da su u ovom trenutku Janik Siner i Karlos Alkaraz ispred svih i ostaće narednih nekoliko godina. Oni će biti igrači koje treba pobediti“, rekao je Ljubičić i osvrnuo se na „zavisnost“ Đokovića od rivalstva sa Nadalom i Federerom, dodavši nešto što može da zvuči i kao da ima rešenje problema za Srbina:

– To je psihički problem, sigurno nije zaboravio da igra tenis. Nesumnjivo, Nole mora imati vatru u sebi inače mu nešto nedostaje. Đoković je navikao da se bori za svaki poen i svaki centimetar. Ako ne oseti tu želju, može upasti u nevolje.

Ljubičić, iza koga je teška životna priča, iako oštar dodaje da veruje da će se Nole probuditi na vreme:

– Uveren sam da može da se oporavi pre nadolazećih, njemu stvarnih ciljeva – Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara u Parizu – glasila je poruka Hrvata za „Gazetu delo Sport“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter