Izvor: BSC HAPPY
12.11.2023 u 15:55
0

NOVAK KAO IZ TOPA: Opet ja osvajam turnir! (VIDEO)

Novak Đoković je nekoliko dana već u Torinu gde trenira, a gde će veleras od 21 sat odigrati prvi meč u grupi. Rival će mu biti Danac Holger Rune protiv koga je igrao pre nekoliko dana na mastersu u Parizu. Tada je Nole u neizvesnom četvrtfinalu slavio sa 2:1 i "osvetio se" Runeu za prošlogodišnji poraz u finalu u dvorani Bersi.

Pred svaki turnir, ljudi iz ATP-ovog tima koji se bavi društvenim mrežama, smisli zanimljivo pitanje na koje odgovaraju najbolji teniseri sveta.

U Torinu, pred završni Masters, odlučili su da pitaju tenisere za „hrabru prognozu“.

Najhrabriju, naravno, dao je Novak Đoković, najbolji teniser sveta.

NOVAK JURI KONORSOV REKORD: „Ako me Novak prestigne, bolje mu je da bude zastrašujuće dobar“

– Ako želim da budem skroman, i da budem iskren, opet ja osvajam turnir – rekao je Nole uz osmeh.

Đoković jeste prvi favorit, a u sedmici pred nama, videćemo da li će uspeti da ovu prognozu i ispuni, te da odbrani pehar osvojen prošle godine.

Pored Runea, u Noletovoj grupi se nalaze i Janik Siner i Stefanos Cicipas.

Najbolji teniser sveta vredno je trenirao pred početak mečeva ali  je našao vremena da pogleda fudbalski meč između Juventusa i Kaljarija koji je bio na programu ove subote.

Novak je bio glavna zvezda na stadionu, a sreo se i sa srpskim reprezentativcima Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem.

BONUS VIDEO: Novak na stadionu prati fudbalski meč Juventusa

@www.happytv.rs #novakdjokovic #tenis #stadion #fudbal #torino #foryou #foryoupage #tenislovers #GOAT #foryoupage #fy ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter