Izvor: sporta.blic/wsopen.com/happybsc
01.08.2023 u 10:09
0

Novak ODLUČIO: Nakon slične odluke osvojio Australijan Open

Iako ih ne igra stalno u oviru priprema za US Open, Novak Đkovoć će u Sinsinatiju pored pojedinačne nastupiti i u konkurenciji dublova.

Đoković je prijavio  i u konkurenciji dublova, a partner na terenu biće mu Nikola Ćaćić. Srpski tandem, naravno, neće biti među nosiocima, a glavni favoriti su Radživ Ram i Džo Salisberi.

Njemu će ovo biti prvi put da igra i dubl konkurenciju još od januara ove godine kada je igrao na turniru u Adelejdu sa Vasekom Pospišilom. Tada su odmah na startu poraženi od para Tomislav Brkić/Gonzalo Eskobar.

MITAR HTEO DA SE POBIJE ZBOG ĐOKOVIĆA: Bila je FRKA! Od 30 igrača samo golman i ja smo bili za Novaka! I sad se IZNERVIRAM!

Đoković neće biti jedini igrač iz vrha ATP liste u dublovima, nastup su prijavili još Stefanos Cicipas sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, Aleksandar Zverev sa Marselom Melom, Andrej Rubljov sa Maksom Purselom i Hubert Hurkač sa Matom Pavićem.

Đoković je dva puta osvajao Sinsinati u pojedinačnoj konkurenciji, 2018. i 2020, godine, kada je i poslednji put nastupio u gradu u Ohaju. Mastersu u Sinisinatiju počinje 13. avgusta, a nakon njega je na programu US Open, od 28. Turnir i Sinsinatiju jedan je od najvažnijih turnira iz Masters1000 serije  Direktor turnira u Sinisnatiju Tod Martin je rekao

-NIje ni čudo što najveći top igrači današnjice žele da učestvuju na ovom turniru, ove je jedan oda najvažnijih turnira koji se održava na ATP turu. Radujemo se da ugostimo ove svetske igrače u Sinsinatiju, da bi ispisali poglavlje u dugogodišnjoj istoriji ovog turnira, dok se bore za sopstvenu istoriju i osvajanje jednog od najvažnijih turnira u godini.-.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter