Izvor: blic.sportal
01.08.2023 u 09:41
0

ITALIJA KUVA: Srspki vezista ima novi klub! Neroazuri dogovorili sa Udineseom(VIDEO)

Lazar Samardžić srpski fudbaler, dogovorio je sve oko prelaska u slavni italijanski klub Inter.

Klub iz Udina je prihvatio solidnu ponudu „nerozura“ od 15 miliona evra, a uz to dobijaju i igrača Đovanija Fabijana, čime je znatno umanjeno obeštećenje za srpskog fudbalera. U Inter su ovog leta kao slobodni igrači stigli Markus Tiram i Huan Kuadrado, potom Frančesko Aćerbi, Davide Fratezi i Kristijan Aslani.

Samardžić će u Interu imati jaku konkurenciju na svojoj poziciji, gde su tu već ustaljeni Nikolo Barela, Hakan Čalhanoglu i Henrik Mijtarijan, te će morati da se posebno dokazuje. Novopečeni reprezentativac Srbije je rođen u Berlinu i svoju karijeru je počeo u Herti, gde je za samo 500.000 evra otišao u RB Lajpcig, a leta 2021. Udineze ga je otkupio za tri miliona evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter