Izvor: Tanjug
14.01.2024 u 16:15
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ UOČI MEČA SA CIBONOM: Željko ima jasan cilj, kratko poručio samo jedno

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Zagrebu da je njegov tim motivisan za meč sa Cibonom i dodao da želi da "crno-beli" odigraju dobru utakmicu u Zagrebu.

Cibona i Partizan su danas u Zagrebu održali zajedničku konferenciju za medije uoči meča 16. kola regionalne ABA lige.

„Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb“, rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

NEZABORAVNA KONFERENCIJA OBRADOVIĆA NAKON MAKABIJA: Sad ću da odem da se isplačem koliko smo loše igrali!

Zamenik kapitena Partizana Danilo Anđušić je rekao da su „crno-beli“ spremni za duel u Zagrebu.

„Svi znamo da je Partizan – Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu“, istakao je Anđušić.

Meč između Cibone i Partizana biće odigran sutra od 18 sati u Zagrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter