Izvor: tanjug
29.07.2021 u 14:20
0

Pobeda vaterpolista Srbije protiv Australije na OI

Vaterpolisti Srbije ostvarili su i drugu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su danas u trećem kolu B grupe ubedljivo savladali Australiju 14:8.

VAŽNO:

POTPISANI SPORAZUMI U SKOPLJU! Vučić: Od 2023. nema više granica za građane Srbije! OPEN BALKAN – NOVO IME ZA MINI ŠENGEN (VIDEO)

Lučić: Počelo osnivanje Telekoma u Severnoj Makedoniji

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

SUTRA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA? Istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog!

Izabranici Dejana Savića, protiv ekipe koja je juče pobedila Hrvatsku, odigrali au briljantnu prvu četvrtinu (6:0), a potom rutinski priveli meč kraju.

PROČITAJTE JOŠ:

ZORANA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA NA VAŽNA PITANJA ZA GRAĐANE SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Litijum je zlato 21. veka – svaki korak koji napravimo biće JAVAN! U Srbiji će biti posla za SVE!

OGLASILI SE IZ ZDRAVSTVENOG CENTRA UŽICE: Poznato stanje ministra Momirovića – već je zakazao sastanak!

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje – ZABRANJUJE SE I ISTINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JUL: Danas do 39 stepeni!

Dušan Mandić bio je najefikasniji sa četiri gola, dok je Strahinja Rašović postigao tri.

Naredni meč vaterpolisti Srbije igraju za dva dana protiv Hrvatske, od 8.30 minuta, po srpskom vremenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter