Izvor: TELEGRAF.RS
27.08.2023 u 22:45
0

ANGELINA TOPIĆ POSLE FINALA: „Falilo je malo sreće, ali sam veoma zadovoljna, sezona nije gotova!“

Nijanse su odlučile u poslednjem pokušaju, a Angelina je iznela utiske nakon svog prvog seniorskog svetskog šampionata.

Veoma sam zadovoljna ovim samim učešćem, na ovom, meni do sada najvećem prvenstvu. Rezultatski gledano, da je moglo bolje, moglo je malo. Duga je sezona, falilo je tu malo i energije i svežine. Jako sam zadovoljna samim plasmanom, samim rezultatom. Za medalju je realno gledano trebalo dosta. Ovo su zaista neverovatne devojke, koje su već sada na nekim tim visinama od dva metra. I ovom potencijalnom preskočenom visinom, 1.97, ne verujem da bi plasman bio nešto bolji, ali ja sam zaista prezadovoljna. Sezona nije gotova i dalje. Za malo manje od mesec dana ću imati još jedno veliko takmičenje, odnosno debi na finalu Dijamantske lige. Jako mi je drago što sam sa 18 godina dobila priliku da se takmičim pored ovako izuzetnih devojaka, i da naučim nešto od njih, da vidim nešto novo i da stičem toliko iskustva, sa ovako velikog prvenstva – počela je Angelina.

UŽIVO! FINALE SVETSKOG PRVENSTVA U ATLETICI : Malo je nedostajalo! Angelina zauzela 7. mesto!

Istakla je Topićeva da je bila spremna za izazove.

–  Na ovako velikim takmičenjima, retko kad početna visina bude niža od 1.85, tako da sam i za ovo bila spremna. Znala sam nekoliko dana ranije da će iznositi toliko.

Ipak, na kraju nije uspela da preskoči 1.97 metara, a kako je sama istakla, nedostajalo je i malo sreće.

– Tu je uvek mnogo faktora koji su zaslužni za taj neuspešan skok. Da je falilo malo sreće, falilo je. Ja sam imala jedan skok ove sezone na tih 1.97, takođe, u trećem pokušaju, čini mi se, koji je veoma ličio na ovaj, ali eto, tada je bilo malo više sreće i Bog je rekao da ću da će letvica da ostane tada tu, a danas da neće – zaključila je Topićeva, koja je zauzela 7. mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter