Izvor: INFORMER
22.04.2024 u 10:30
3

ORBAN JE PROROK NEIZBEŽNOG PADA ZAPADA! BUDIMPEŠTA TO NEĆE: Na ivici su da pošalju trupe

Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je Zapad na ivici slanja trupa u Ukrajinu, dodajući da „Budimpešta to ne želi“.

On se požalio na, kako navodi, „militaristički osećaj koji vlada u evropskoj politici“.

„Brisel se igra vatrom“

On je dodao da se „svetski ratovi nikada ne nazivaju odmah svetskim ratovima”.

– Šalje se novac, novac i oružje, ali situacija se ne popravlja, zapravo se pogoršava. Na korak smo od toga da Zapad pošalje vojsku u Ukrajinu. Ovo je ratni vrtlog koji bi mogao da uvuče Evropu u Brisel se igra vatrom – napisao je on i dodao:

– Mi Mađari znamo šta je rat. Dosta nam je toga. Uveren sam da se moramo kloniti ovog rata. Ovo nije naš rat. Ne želimo rat i ne želimo da Mađarska postane igračka Ponovo se moramo zalagati za mir – kod kuće, u Briselu, u Vašingtonu, u UN i NATO-u.

Orban Ukrajinu nazvao „protektoratom Zapada“

Ranije ove nedelje, tokom govora u Budimpešti, Orban je optužio evropske lidere da koriste „logiku rata“ usred ruske invazije na Ukrajinu. Dao je niz kontroverznih izjava o Ukrajini, nazvavši je „protektoratom Zapada“.

Orban je takođe ponovio svoj predlog da Ukrajina bude „tampon zona“ između Rusije i zemalja NATO-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ORBAN JE PROROK NEIZBEŽNOG PADA ZAPADA! BUDIMPEŠTA TO NEĆE: Na ivici su da pošalju trupe”

  1. Pa svako iole obrazovan i normalan to vidi i očekuje! Odkad su se pojavili sve je krenulo naopako! Žive od kazni i raznih otimanja( zamislite kad kažnjavaju transportne firme po 60 hilj evra) a šta su radili sa vakcinama da ne govorimo! Fonderlajn je sa proizvođačima vakcina mutila ( cifra je oko 20 milijardi) a žena koja je trebala da to iznese na sjednici iznenada je umrla pa vi vidite koji su to kriminalci sa zaštitom od sistema!

    0
    0
    Odgovori
  2. TO STO ORBAN SE ZALAZE ZA MİR ,JE U REDU,A UKRAINA DA POSTANE TAMPON ZONA JE SAMO İLUZİJA,TO JE ZAVRSENA PESMA ,POSLE NEPOSTOVANJA MİROVNOG SPORAZUMA İZ MİNSKA İ İSTANBULA KOJİ JE BİO POTPİSAN,A RUSEN PO NALOGU ZAPADA,JEDİNO RESENJE JE KAPİTULACİJA UKRAİNE,İ CELA UKRAİNSKA TERİTORİJA U SASTAV RUSKE FEDERACİJE,TO JE RUSKA ZEMLJA,ODTAMO SE STVORİLA RUSKA DRZAVA, SA ZAPAD NEMA NİKAKVO PRAVO DA SE MESA İ TUGJE DVORİSTE ,NANEO JE RUSİJİ ,OGROMNE FİNANSİSKE TROSKOVE,LJUSKİH ZRTAVA,İ MNOGO STRADANJA,

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter