Izvor: Tanjug
24.07.2022 u 17:20
0

ČESTITKE OD MINISTRA Rvači MUP-a Srbije osvojili su tri zlatne medalje na „Svetskim policijskim igrama“!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitke rvačima Strahinji Despiću, Sebastijanu Nađu i Davoru Štefaneku povodom osvajanja zlatnih medalja na „Svetskim policijskim igrama“ u Roterdamu.

Rvači Sebastijan Nađ i Davor Štefanek su u finalnim borbama na „Svetskim policijskim igrama“ u Holandiji savladali predstavnike iz Irana i Kambodže. Despić je dan ranije u finalu pobedio predstavnika Mongolije i osvojio prvo mesto u kategoriji do 92 kilograma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Osvajanjem zlatnih medalja na „Svetskim policijskim igrama“, obradovali ste i Ministarstvo unutrašnjih poslova i Srbiju. Tri zlatne medalje u rvanju daju potvrdu sa koliko velikom količinom požrtvovanosti, motivisanosti i upornosti naši sportisti i pripadnici MUP-a ulaze u borbe i mečeve iz kojih izlaze kao pobednici i šampioni. Ponosan sam na naše zlatne rvače, i na Strahinju, i na Sebastijana i na Davora, ali sam još više ponosan zbog toga što će mlade snage MUP-a Srbije i Sportske jedinice moći da uče od najkvalitetnijih i najboljih na svetu“, navodi se u čestitki ministra Vulina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

„NOVAK JE MENTALNA ŽIVOTINJA“: Kirjos ponovo hvali srpskog tenisera

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter