Izvor:
19.08.2019 u 20:06
0

KOVAČ ODABRAO 19 IGRAČA ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Bez većih iznenađenja!

Slobodan Kovač odmah po dolasku na klupu Srbije objavio je spisak od 19 igrača koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo.

Slobodan Kovač zvanično je preuzeo odbojkašku reprezentaciju Srbije od Nikole Grbića i odmah se prihvatio posla.

On je izabrao 19 igrača koji će se pripremati za nastup na Evropskom prvenstvu, koje će se igrati od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

Na spisku Kovača su:

tehničari: Nikola Jovović (Ankara), Aleksa Batak (Mladi Radnik) i Vuk Todorović (Vojvodina);

korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa), Dražen Luburić (Ankara) i Božidar Vučićević (Vojvodina).

libera: Neven Majstorović (Krajova) i Nikola Peković (Partizan);

blokeri: Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Peruđa), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (PAOK) i Stevan Simić (Vojvodina);

primači: Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belgorod), Lazar Ćirović (Padova), Milan Katić (Belhatov) i Miran Kujundžić (Vojvodina).

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B u Briselu i Antverpenu sa Nemačkom, Slovačkom, Španijom, Belgijom i Austrijom.

Srbija će od 12. septembra učestvovati na kontinentalnom šampionatu koje će se igrati u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter