Izvor:
05.09.2016 u 18:31
0

KRAJ OKTOBRA REZERVISAN ZA ŽESTOKU BORBU: Zakazan revanš Fjurija i Klička!

Šampion sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri boksovaće protiv Ukrajinca Vladimira Klička 29. oktobra u Mančesteru. Pomenutu informaciju saopštio je na Tviter profilu trener i stric Fjurija, Piter Fjuri, i tako potvrdio da će se održati revanš meč.

Bilo je mnogo političkih gluposti, ali su se na sreću završile. Bokseri, advokati i promoteri su spremni. Idemo – napisao je Piter Fjuri.

Prvobitno je revanš meč bio zakazak za 9. jul, ali je odložen zbog Fjurijeve povrede zgloba. Povreda je pokrenula sumnju, pa je Britanska antidoping agencija optužila boksera iz Mančestera da je koristio nedozvoljene supstance, što je negirao i najavio tužbu.

Fjuri je u novembru prošle godine pobedio Klička u Diseldorfu jednoglasnom odlukom sudija i osvojio titule u WBA, WBO i IBO.

Tanjug
Foto: Twitter/hardeyloye2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter