Izvor: tanjug
23.06.2021 u 15:28
0

LIGA NACIJA! Odbojkaši Srbije osvojili ŠESTO mesto

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufuinale Lige nacija u Riminiju i na kraju je zauzela šesto mesto.

PROČITAJTE JOŠ

PUCNJAVA U NOVOM SADU: Muškarac (30) ranjen ispred zgrade, NAPADAČ UHAPŠEN

PORUKA IZ AMSS: Vozači da izbegavaju najtopliji deo dana i ponesu tečnost

OGLASIO SE DOMINIK TIM! Ovo može biti izuzetno značajno u Novakovoj trci za Vimbldon! (FOTO)

HAKERI VREBAJU! Ako imate ovih 8 Android aplikacija odmah ih brišite!

U poslednjem kolu petog vikenda odbojkaši Srbije izgubili su od Kanada sa 3:2, po setovima 17:25, 21:25, 25:17, 25:20 i 17:15, posle 155 minuta igre.

Povrede, umor i smanjem igrački fond uzrok su poraza Srbije od Kanade u poslednjem meču u Riminiju.

Nisu uspeli izabranici Slobodana Kovača da ostanu u trci za polufinale, iako bi i u slučaju pobede morali da čekaju ishode mečeva Francuske i Rusije.

Vodila je Srbija sa 2:0 u setovima, ali nije bilo snage za završni udarac, Kanada je iskoristila tu situaciju i u potpunosti preokrenula rezultat.

Plasman u polufinale do sada su izborili Brazil i Poljska, a za preostala dva mesta kandidati su Slovenija, Francuska i Rusija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter