Izvor:
06.10.2016 u 21:04
0

NAPAD NA DUPLU KRUNU: Najmlađi tim u klupskoj istoriji nema straha

U susret novoj sezoni, koju Partizan počinje u petak, utakmicom Regionalne lige sa Mornarom (20 časova i 15 minuta) na Banjici je održana konferencija na kojoj su predstavljeni ciljevi u predstojećim takmičenjima i predstavljen najmlađi tim u klupskoj istoriji.

Skoro ceo prvi tim čine igrači koji su prošli Partizanovu školu, a prosek uzrasta prvog tima je nešto više od 19 godina.

Novi kapiten i prva zvezda ekipe Nikola Jakšić, osvajač olimpijskog zlata pred početak sezone je rekao:

– Timu sam se, kao i juniorski reprezentativci priključio pre dve nedelje i zaista sam prezadovoljan i atmosferom i igrom koju smo u prvim proverama prikazali. Pre nedelju dana sparingovali smo sa ruskim prvakom Spartakom, daleko iskusnijom ekipom i sa njima smo se ravnopravno nosili kao da su naši vršnjaci. Uvek ćemo ići na pobedu, bez obzira da li nam je rival Mornar ili Pro Reko.

Happy.rs
Foto: VK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter