Izvor:
06.10.2016 u 02:15
0

SMRT UFC ŠAMPIONA I DALJE MISTERIJA: Borac pronađen pored, taskođe mrtvog, prijatelja, uzrok smrti …

Vlasnik najatraktivnijeg nokauta 2014. godine u subotu je pronađen pored mrtvog prijatelja.

Džoš Saman, UFC borac koji je od subote bio u komi, u sredu je izgubio najvažniju borbu svog života – preminuo je u 28. godina života.

Saman je u subotu pronađen bez svesti pored mrtvog prijatelja te je brzo hospitalizovan, međutim njegovo stanje je bilo takvo da mu nije bilo spasa uprkos naporima lekara.

Samo dva dana pre kobnog dana, Saman je potpisao ugovor za borbu, koju je trebao održati u decembru protiv Oluvalea Bamgbosea.

Iako su mediji spekulisali da je uzrok smrti prekomerna doza heroina, njegova gotovo savršena definicija dokaz je kako je Saman živeo sportskim životom, a priča o navodnom uzimanju droge je samo još jedan argument onima koji smatraju da oko ove, dve smrti, postoji još jako puno nerazjašnjenih stvari.

I majka preminulog je kasnije potvrdila da tragovi droge nisu pronađeni u telu njenog sina.

Saman je ranije imao problema sa zavisnošću i antidepresivima, nakon što mu je devojka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Džoš je dugo vremena sebe smatrao krivim, budući da su se u trenutku nesreće dopisivali SMS porukama. Ipak, s vremenom je sredio svoje stanje, postao je uspešan UFC borac, kolumnista portala “Bloody Elbow”, kao i autor biografske knjige “The Housekeeper”, koja je nedavno izašla i pobrala puno pozitivnih kritika.

Karijeru je završio sa 12 pobeda i četiri poraza, dok je u UFC-u prvo ostvario tri pobede.

Poslednji nastup imao je u julu, kad ga je nokautirao Tim Boč. Njegov nokaut protiv Edija Gordona bio je nominovan za najbolji nokaut 2014. godine.

Telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter