Izvor: Informer.rs
10.07.2023 u 07:52
0

NEMA MU RAVNOG – Feštapen slavio na Silverstonu!

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferštapen pobedio je na trci za Veliku nagradu Velike Britanije, koja je danas u šampionatu Formule jedan vožena na stazi Silverston.

Ferštapen je do osme pobede ove sezone, a 43. u karijeri stigao u vremenu 1:25:16.938. Holanđanin je trijumfom u Velikoj Britaniji ostvario šestu uzastopnu pobedu ove sezone.

Drugo mesto osvojio je vozač Meklarena Britanac Lando Noris, koji je za pobednikom zaostao 3,798 sekundi, dok je treća pozicija pripala njegovom sunarodniku Luisu Hamiltonu iz Mercedesa. On je za Ferštapenom kasnio 6,783 sekunde.

KAKO JE PROPAO SRPSKI VATERPOLO, SPORT U KOM SMO BILI NAJBOLJI NA PLANETI? Nekada svetska sila, danas se nižu bruke, zašto?!

Četvrto mesto je zauzeo Australijanac Oskar Pijastri iz Meklarena, dok je peta pozicija pripala Britancu Džordžu Raselu iz ekipe Mercedes.

Bodove su još osvojili Meksikanac Serhio Perez iz Red Bula, Španac Fernando Alonso iz Aston Marina, vozač Vilijamsa Aleksander Albon sa Tajlanda i vozači Ferarija Šarl Lekler iz Monaka i Španac Karlos Sainc.

Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Ferštapen sa 255 bodova, dok je drugi njegov timski kolega Perez sa 156. Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena 23. jula za Veliku nagradu Mađarske na stazi Hungaroring.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter