Izvor: HappyBSC
25.06.2020 u 12:26
0

OTKAZAN I BERLIN Maratonci izgubili još jednu bitku sa koronom

Najbolji svetski maratonci primili su novu lošu vest. Nakon što je saopšteno da se otkazuje Njujorški maraton, ubrzo je objavljeno da se ove godine neće održati ni maraton u Berlinu.

ODMAH REAGOVALI: IZBRISAN GRAFIT kojim se Noletu želi smrt!

Bilo je planirano da se ulicama prestonice Nemačke trči 26. i 27. septembra. Organizatori su saopštili da taj sportski događaj neće biti održan prvi put nakon 1974. godine, a razlog je korona virus.

– Iako smo se svim silama trudili, u ovom trenutku nije moguće održavanje Berlinskog maratona – navodi se u saopštenju.

Pored aktuelnih restriktivnih mera zbog širenja korona virusa, do odluke o otkazivanju došlo je i zbog bojazni od pooštravanja mera u budućnosti, kao i zbog neizvesnosti oko dolaskom takmičara iz inostranstva, koji tradicionalno u velikom broju učestvuju svake godine.

Pre maratona u Njujorku i Berlinu, i organizatori Bostonskog maratona saopštili su da se najteža atletska trka neće održati 2020. u tom gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter