Izvor:
12.02.2019 u 21:01
0

PREMIJER HRVATSKE ANDREJ PLENKOVIĆ: Mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi huliganski ispadi ne događaju!

Premijer Hrvatske Andrej Plenković najoštrije je osudio napad huligana iz Splita na vaterpoliste Crvene zvezde.

Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi huliganski ispadi ne događaju, posebno ne na rivi usred bela dana i to u sportu u kojem su takve stvari, ja bih rekao, vrlo, vrlo retki izuzeci – rekao je Plenković.

On je naveo da je hrvatska policija delovala vrlo brzo i da je bitno da napadaču budu propisno kažnjeni.

Podsetimo, trojica vaterpolista Zvezde su napadnuta u subotu u Splitu, a jedan od njih je morao da skoči u more kako bi se spasao. Po dolasku u Beograd, Aleksandro Kralj je pokazao i ranu od noža. Policijski zvaničnici su do sada uhapsili tri lica, a za dvojicom huligana se još uvek traga. Protiv njih su podnete su krivične prijave za dva krivična dela počinjena iz mržnje i nalaze se u priori.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter