Izvor: SPORT.ALO
24.01.2024 u 21:28
2

SKOK U NEBESA: Angelina Topić oborila Španovićkin rekord

Veliki uspeh naše mlade atletičarke!

Srpska atletičarka, ujedno i najbolja mlada atletičarka u Evropi, Angelina Topić oborila je državni rekord u disciplini skok udalj!

ČUDO OD DETETA: Ruska klizačica postala svetska senzacija! (VIDEO)

Naime, reč je o državnom rekordu za starije juniorke u dvorani u pomenutoj discpilini, a osim toga, Angelina je oborila i svoj lični rekord u dvorani. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je Topićeva oborila rekord koji je prethodno postavila Ivana Španović, kada je nastupala kao starija juniorka.

Topićevoj je ovo pošlo za rukom u trećoj seriji, kada je skočila 6.57 metara. Prethodno je, iz serije u seriju poboljšavala rezultat.

U prvoj je skočila 6.30 metara, dok je u drugoj skočila 6.33 metara.

Angelinu naredno takmičenje očekuje već predstojećeg vikenda, kada će se takmičiti i u skoku uvis, ali i u skoku udalj, te će na taj način nastaviti da brusi formu za Svetsko prvenstvo u dvorani, koje se početkom marta održava u Glazgovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SKOK U NEBESA: Angelina Topić oborila Španovićkin rekord”

  1. Bravo Angelina. Da si ziva i zdrava. Neka te dragi Bog cuva. Neka ti je dragi Bog na pomoci da budes jos bolja.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Pozdrav iz daleke Norveske.

    2
    0
    Odgovori
  2. Vaspitanje, upornost i odanost cilju, predanost radu i vera u sebe su ocigledno odlika obe divne malade devojke, vodjene i poucene strucnom rukom i ocinskoj ljubavi. Iskrene cestitke uz veru da je ovo tek pocetak jedne velike sportske karijere. DrPedja

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter