Izvor: tportal.hr
20.04.2023 u 15:42
0

TUŽBA ZA LAŽNI INTERVJU: Porodica Mihaela Šumahera u šoku zbog postupka nemačkih medija

Porodica sedmostrukog svetskog prvaka Formule 1 Mihaela Šumahera planira tužbu protiv nemačkog časopisa koji je objavio lažni intervju u kojem je umesto legendarnog vozača odgovore davala veštačka inteligencija

Porodica sedmostrukog svetskog prvaka Formule 1 Mihaela Šumahera planira tužbu protiv nemačkog časopisa koji je objavio lažni intervju u kojem je umesto legendarnog vozača odgovore davala veštačka inteligencija

Strani mediji su u poslednjem broju objavili na naslovnoj strani fotografiju nasmejanog Šumahera uz naslov „Mihael Šumaher, prvi intervju“. Ispod naslova stoji da je „zvučalo varljivo stvarno“, a u članku se navodi da je citate proizvela veštačka inteligencija. Porodica Šumaher je potvrdila da planira da podnese tužbu.

Podsetimo, Šumaher (54) je 29. decembra 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj i zadobio teške povrede glave, nakon čega je mesecima bio u komi iz koje se probudio u junu 2014. godine.

U toj je nesreći zadobio oštećenje mozga i život mu je u opasnosti. Službenih informacija o njegovom zdravstvenom stanju je malo, što ljuti njegove brojne obožavatelje i ljubitelje sporta, a jedan od najboljih vozača svih vremena od nesreće se nije pojavljivao u javnosti.

Podaci o stanju 54-godišnjeg Šumahera su retki, ali Netfliks je 2021. godine snimio dokumentarac u kojem je učestvovala vozačeva supruga Korina. Tada je rekla da žive zajedno u kući te da je Mihael na terapiji, kao i da svi moraju poštovati ​​privatnost porodice.

NAVIJAČI MU SKANDIRALI „MESI, MESI“: Pogledajte kako je sramotno Ronaldo odgovorio (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter