Izvor: Nova.rs
02.02.2024 u 18:39
0

OTKRIVENO KOLIKO ĆE HAMILTON ZARAĐIVATI U FERARIJU: Od ove cifre će vam se zavrteti u glavi!

Luis Hamilton, vozač Formule 1, po završetku sezone 2024 bolid Mercedesa zameniće Ferarijevim, a poznato je koliko će zarađivati u redovima "skuderije".

Kako je preneo italijanski novinar Đulijano Dučesa, saradnik Korijere dela Sera i urednik portala Formula 1A.uno, inače jedan od najpouzdanijih „insajdera“ koji prate najbrži cirkus na svetu, Ferari je u pregovore sa 39-godišnjim vozačem iz Velike Britanije ušao spreman da ispuni svaku želju koju Hamilton stavi pred njih.

U „skuderiji“ su želeli da izbegnu sudbinu nekih ranijih pregovora, kada je dogovor sa Hamiltonom izmicao, ali su se ovog puta u Ferariju potrudili da Hamiltonu ponude sumu koju nije mogao da odbije.

Tako će prihodovati skoro tri put više u odnosu na period u Mercedesu, a skoro duplo više u odnosu na Maksa Ferštapena, vozača Red Bula i trostukog uzastopnog prvaka sveta.

U Ferariju, čini se, imaju nameru da prekinu niz Red Bula i dominaciju Ferštapena, pa ne žale sredstava kako bi za volan „konjića“ doveli najbolje što ovaj sport može da pruži.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter