Izvor: INFORMER
26.03.2024 u 17:02
0

SLAĐANA JE BILA I SA ŠABANOM: Spekulisalo se da joj je kupio automobil, a ovako je pevač pričao o koleginici i njihovoj aferi

Šaban je svojevremeno pričao o Slađani i njihovoj aferi koja nije dugo trajala.

Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini u Zemunskoj bolnici nakon duge i teške bolesti, a vest o smrti jedne od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica saopštila je njena prijateljica.

Iako je bila veoma popularna, Slađanin privatni život je ipak bio misterija. Malo je poznato da je ona imala kratku romansu sa legendom narodne muzike, pokojnim Šabanom Šaulićem.

Šaban je svojevremeno za medije ispričao da je na turneji „Pesma leta 1979-1980“, bio ludo zaljubljen u Slađanu, a dosta se spekulisalo čak i da joj je kupio „mercedesa“.

SLAĐANA MILOŠEVIĆ BILA OPTUŽENA DA JE AMERIČKI ŠPIJUN: Zbog ovog singla zabranili je na svim medijima

 

– Ma, „mercedesa“ joj nisam kupio, jer tada su bili skromni honorari, ali imali smo simpatije jedno prema drugom. Slađana je tada bila jedna od najboljih mačaka na estradi. Nije tu bilo bog zna kakve ljubavi, nije to nešto dugo ni trajalo, u stvari sve je to trajalo koliko je trajala i ta turneja. A o „merecedesu“ ni govora, kako njoj da kupim „mercedesa“, a ja vozio „fiću“ u to vreme, narandžaste boje – rekao je Šaban tada za „Express.ba“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter