Izvor: Kurir
03.02.2024 u 14:39
0

PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV VIRTUSA? Sporni trenutak u završnici koji niko nije primetio!

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz u završnici utakmice protiv Virtusa u 25. kolu Evrolige.

Crno-beli su nadoknadili 12 poena zaostatka, potom stigli do šest poena prednosti, ali na kraju su serijom grešaka praktično pogurali rivala do pobede u Bolonji.

Jedan od detalja koji je bitno uticao na konačan ishod dogodio se u završnici, odnosno na dva minuta i 10 sekundi do kraja utakmice.

Niko tada nije primetio sporan momenat.

Partizan je imao dva poena prednosti (77:75) i loptu je izvodio ispod svog koša.

Printscreen/Youtube

Aleksa Avramović je izveo aut, ali je Ajzea Kordinije uspeo da spreči Kevina Pantera da uhvati loptu koja se odbila prema autu. Kapiten crno-belih je želeo da sačuva posed svog tima, ali je Kordinije još jednom odlično reagovao.

Skočio je i uhvatio loptu ispred Avramovića, nakon čega je lako poentirao.

Međutim, sudije nisu primetile, kao ni, čini se po reakcijama, niko iz Partizana, da je Francuz uhvatio loptu nakon što je skočio iz auta.

POTVRĐENO JE: Poznato vreme i mesto sahrane Dejana Milojevića

Kordinije je sa obe noge bio van terena pre nego što se na njega vratio, a jedan od sudija se nalazio odmah pored njega.

Evroliga je objavila snimak najboljih trenutaka sa utakmice, a spornu situaciju iz završnice možete da pogledate na vremenu 2:30.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter