Izvor: Novosti
27.01.2024 u 11:47
0

PARTIZAN POKAZAO SVOJU VELIČINU: Mališani sa Kosova i Metohije posetili Humsku!

Mališani sa Kosova i Metohije, iz Štrpca, Gračanice, Lipljana, Donje Gušterice, Peći, Raniluga i Šilova, zajedno sa svojim domaćinima iz Novog Sada posetili su Fudbalski klub Partizan, i iz Humske otišli prepuni utisaka i uspomena.

Tradicionalno, desetu godinu u nizu Udruženje građana „Novi Sad“ organizovalo je projekat „Svim srcem za osmeh deteta“ u kojem su mališani iz ovog grada ugostili vršnjake iz južne srpske pokrajine, a specijalno iznenađenje za goste bio je dolazak u Beograd i poseta stadionu našeg kluba.

PRINTSCREEN / INSTAGRAM / partizanbelgrade

Službene prostorije kluba i Trofejnu salu posetilo je ukupno 160 dečaka i devojčica koje su dočekali zamenik generalnog direktora, Milorad Nikolić i marketing menadžer, Maja Krstajić.

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO NAKON SKANDALA NAVIJAČA: Nije reč o slučajnom incidentu!

Posebno emotivan za mališane bio je izlazak na glavni teren stadion Partizana, a kroz razgovor je dogovoreno da nas mladi navijači sa Kosova i Metohije posete i na nekoj zvaničnoj utakmici i budu gosti na Dečijoj tribini, što je njihova velika želja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter