Izvor: Alo.rs
11.10.2023 u 22:40
0

PARTIZAN ŽELI PRVU POBEDU U EVROLIGI: Obradović se nada da će sve zavisiti od njih

Crno-beli protiv Asvela.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da na meču protiv Asvela očekuje reakciju svoje ekipe posle poraza od Makabija.

Partizan sutra gostuje Asvelu u meču drugog kola Evrolige. U prvom kolu Partizan je u Tel Avivu poražen od Makabija.

– Sigurno i oni očekuju reakciju posle poraza u Evroligi, tako da… Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način kako smo igrali protiv Makabija – dodao je Obradović.

– Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca. Prošle godine je u Vilerbanu bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo – rekao je Avramović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter