Izvor: Informer
12.10.2023 u 06:46
0

KAKO SI MOGAO ČOVEČE? POZNATI FUDBALER OTPUSTIO BOLESNU DEVOJKU – UBRZO PREMINULA!!!

Lautaro Martinez na terenu pravi brilijantne poteze. Zbog njih je bez dileme jedan od najboljih fudbalera sveta, ali s ljudske strane je potpuno zatajio.

Dokaz je činjenica da je otpustio bolesnu bebisiterku koja je ubrzo preminula.

Bebisiterka je za porodicu Martinez radila osam meseci. Nažalost, saznala je kako boluje od teške bolesti, ali je ipak odlučila da radi i čuva decu.

Međutim, Lautaro i njegova supruga su odlučili da joj uruče otkaz jer je iskoristila sve slobodne dane. Nisu imali milosti prema bolesnoj devojci koja je u januaru ove godine nažalost i preminula.

Ovakav odnos prema nesrećnoj devojci nije se dopao njenoj porodici. Oni su presavili tabak i tužili Lautara za nezakonit otkaz.

Slučaj se našao na sudu u Milanu. Presuda je stigla danas i argentinski reprezentativac je proglašen krivim. On će nakon svega morati da isplati odštetu porodici preminule devojke i time će se ovaj slučaj zaključiti.

Lautaro je za Inter odigrao 248 utakmica i postigao je 113 golova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter