Izvor: happybsc
17.10.2023 u 22:35
0

ORLOVI BOLJI OD ĐETIĆA: Ogroman korak ka EURU 2024 Srbija POBEDILA U KLJUČNOJ UTAKMICI sa 3:1, Crnogorci pravili haos na tribinama

Dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" pratite uz naš portal UŽIVO HAPPYBSC

Fudbaleri reprezentacije Srbije i Crne Gore od 20.45 igraju meč 7. kola G grupe kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Srbiju bi pobeda približila smotri najboljih evropskih selekcija, dok bi eventualan remi ili neupseh doveo Crnogorce u „pol-poziciju“.


Srbija – Crna Gora

Stadion: „Rajko Mitić“ (Beograd); Sudija: Šimon Marčinjak (Poljska)

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Živković, Gudelj, Ilić, Mladenović, Tadić, Lukić, Mitrović

Crna Gora: Mijatović, Tomašević, Savić, Tuci, Vukčević, Camaj, Kuc, Janković, Marušić, Jovetić, Krstović


Srbija – Crna Gora

22:40

Igra se dodtnih 4 minuta nadoknade

22:39

Crnogorci prave haos na tribinama

Pogodio je prelepo fudbaler Srbije sa ivice kaznenog prostora za 3:1. Malo pre toga došlo je incidenta kada su navijači Crne Gore počeli da divljaju i gađaju navijače stolicama.

22:33

Golovi Srbije za 3:1

22:26

Nova prilika, i Srbija vodi strelac TADIĆ GOOL! 3:1!

Mitrović je vratio asistenciju kapitenu Tadiću koji sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca matira nemoćnog Mijatovića, neodbranjivo u ugao!

22:25

GOOOL! 2:1! MITROVIĆ! Fantastična timska akcija koja je izbacila celu odbranu Crne Gore, lopta dolazi do Mitrovića koji rutinski plasira loptu u mrežu.

22:16

68′ Nova izmena u Srbiji

Gudelja je zamenio Maksimović.

22:14

64′ Kakva šansa za Sergeja…

Šutirao je glavom u padu, Mijatović je nekako uspeo da zaustavi njegov šut.

22:09

59′ Savić bacio Mitrovića na travu, Vanja morao da spašava Srbiju

Došlo je do duela Savića i Mitrovića, štoper Atletika bacio je Mitrovića na zemlju ali Marčinjak nakon kraće pauze nije ni razmatrao opciju da dosudi penal za Srbiju. Potom je udarac Crnogoraca Vanja morao da izbacuje u korner.

22:03

55′ Očajan šut Gudelja

Raspalio je sa 30 metara, lopta je otišla daleko od gola.

21:57

Iznenađenje na pomolu u Litvaniji

Mađari gube sa 2:0 nakon prvih 45 minuta.

21:56

46′ Dvostruka izmena u Srbiji

Sergej i Kostić su na terenu, izašli su Ilić i Mladenović.

21:44

Ovako su igrači Srbije ispraćeni u svlačionicu

&

21:38

45+’ Gotovo prvo poluvreme, zvižduci na Marakani

Nakon prvog dela rezultat je 1:1. Trenutno, rezultat više odgovara Crnogorcima.

21:34

45′ Počela sudijska nadoknada

Poluvreme je produženo za tri minuta.

21:26

37′ Izjednačenje maestralan gol Jovetića, 1:1

Velika greška odbrane Srbije, Jovetić je iskoristio loš u reakciju Mladenovića i Ilića, Tadić zakasnio sa blokom, a Jovetić prelepim udarcem zatresao mrežu Milinković-Savića.

21:20

31′ Povreda Vukčevića

Povređenog fudbalera Crne Gore zamenio je Radunović.

21:16

27′ Kakva šansa za „orlove“…

Sve su odlično uradili, lopta je stigla do Živkovića koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je bio zamalo neprecizan pošto je lopta otišla pored gola, pritom zakačivši stativu.

Beograd, 17. oktobra 2023.- Utakmica grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. izmeðu fudbalskih reprezentacija Srbije i Crne Gore, koja se igra na stadionu „Rajko Mitiæ“ u Beogradu poèela je minutom æutanja zbog ubistva dvojice švedskih navijaèa u Briselu. Na fotografiji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkoviæ Piksi.FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ nr
Beograd, 17. oktobra 2023.- Utakmica grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. izmeðu fudbalskih reprezentacija Srbije i Crne Gore, koja se igra na stadionu „Rajko Mitiæ“ u Beogradu poèela je minutom æutanja zbog ubistva dvojice švedskih navijaèa u Briselu. Na fotografiji fudbaler Srbije Aleksandar Mitroviæ posle postignutog gola.FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ nr

 

21:16

27′ Kakva šansa za Piksijeve pulene

Sve su odlično uradili, lopta je stigla do Živkovića koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je bio zamalo neprecizan pošto je lopta otišla pored gola, pritom zakačivši stativu.

21:13

23′ Veliki kiks Veljkovića i mnogo sreće za Srbiju

Išla je lopta ka petercu, Veljković je veoma loše reagovao i promašio je, ali je Milenković dovoljno omeo Krstovića da bolje zahvati loptu i ugrozi Milinković-Savića. Dosta sreće za „orlove“…

21:09

21′ Šteta za Srbiju, propuštena velika šansa za 2:0

Krenuli su „orlovi“ u kontru, ali je Gudelj zakasnio sa pasom ka Tadiću pa je odbrana uspela da osujeti njegovu nameru i oduzme loptu.

21:07

16′ Tenzije na terenu

Saša Lukić i Adam Marušić ušli su u duel, došlo je do koškanja, ali se situacija ubrzo smirila.

20:59
9′ Kakva golčina Mitrovića, Srbija vodi
Dobio je napadač Srbije loptu, sjajno se izborio, šutirao spoljnim delom kopačke i maestralno pogodio za 1:0.

20:52

3′ Promašaj Mitrovića

Lepa akcija Srbije, Tadić je video Živkovića, on centrirao sa desnog boka a Mitrovi visoko skočio, ali je lopta otišla preko prečke nakon šuta glavom.

20:48

1′ Počela ključna utakmica za Piksijeve „orlove“

Srbija je u kompletno crvenoj opremi, Crna Gora igra u belom. Pred meč održan je minut ćutanja.

Srbija ima prvi napad.

20:39

Fudbal u znaku tragedije u Briselu

U krvavom piru terorista u Belgiji ubijena su dvojica navijača Švedske, zbog čega je prekinuta utakmica Belgije i Švedske.

20:36

Delić atmosfere sa Marakane

20:25

Zvižduci za Crnogorce

Navijači su stigli na tribine, ali su „đetići“ dočekani zvižducima:

20:19

Dragan Stojković pred utakmicu protiv Crne Gore

„Nema tu velike filozofije, hoćemo da pokažemo igru iz Budimpešte, ako to pokažemo i ne damo gol moraću da odem negde da se pomolim i da zapalim sveću. Krstio sam se, nisam tražio pomoć od Boga, nego da li je moguće ovo što vidim. Nisam mogao da verujem, a verovatno ni vi šta neće da uđe. To može nekom da bude simpatično, a nekom ne. Nisam pozvao fudbalere, već ratnike, tamo sam imao i jedne i druge. To želim i preko Crne Gore. Svesni smo važnosti, potpuno mirno koliko god da se stvara euforija i tenzija, mi ćemo zadržati potreban mir kao što vidite da smo opušteni. Mirno dočekujemo meč, a kada utakmica bude krenula videćete reakciju.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter