Izvor: 24Sedam.rs
19.10.2023 u 08:05
0

PIKSI SE RASTUŽIO: UEFA je uvela jednu promenu i rastužila srpskog selektora

UEFA je skratila spiska igrača za EURO 2024

I dok se u Srbiji i dalje slavi pobeda nad Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, stigle su vesti, UEFA je uvela jednu promenu i rastužila srpskog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Zalagao se Piksi za što veći broj igrača u rosteru, ali je UEFA rešila da promeni pravilo koje je uvela zbog koronavirusa, a koje je važilo i na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa će tako i mnogi selektora pored našeg, biti na mukama kada sastavljaju spisak igrača.

Ipak, pre samog spiska za EURO, na fudbalerima Srbije je da osvoje još samo bod iz meča sa Bugarskom, kako bi i definitivno obezbedili vizu za Nemačku.

Naravno u narodu vlada euforija, a ukoliko sve bude po željama i planovima, selektor će morati da se odluči samo za 23 igrača koja će voditi na Evropsko prvenstvo, odnosno trojicu manje nego što je to bio slučaj na Mundijalu.

Sigurno da je to jedna od odluka koje mogu da unesu brojne probleme, kako Draganu Stojkoviću koji se i ranije zalagao za što veći broj igrača, tako i drugim selektorima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter