Izvor: KURIR.RS
25.09.2023 u 14:14
0

„PISALO SE O NJEMU KAO O DEMONU“: Čuvena novinarka stala u Đokovićevu odbranu i celom svetu svetu zapušila usta

Poznata američka novinarka Megin Keli, dotakla se u svojoj emisiji Novaka Đokovića, i bez dlake na jeziku govorila o Noletovom stavu vezanom za vakcinu protiv COVID-19.

Poznato je da se Novak nije vakcinisao, zbog čega se mnogo puta našao na raznim „udarima“, a sada je Keli stala u njegovu odbranu.

Mnogi ljudi, uključujući i vas, imali su loša iskustva sa vakcinama. I ne moram to da gledam svuda. Đoković je bio potpuno oklevetan, bez ikakve svrhe. Mnogi u štampi su pisalo o njemu kao o nekoj vrsti demona. Mislili su kako je grozno što je ovaj elitni sportista, koji nije znao kakve posledice može da ima vakcina, odbio da je primi – rekla je Keli pre nekoliko dana.

POGLED SA VRHA: Novak Đoković se bliži nestvarnoj cifri od 400 nedelja na prvom mestu ATP liste

Iako su sportisti imali mogućnost da donesu odluku o vakcini, oni su bili osuđeni na nju.

– Pitali smo sportiste, tražili smo od ljudi da donesu odluku, ali smo ih ocrnili zbog odluke koju su doneli. Dakle, to zaista nije ni opcija. Kada izaberete nešto što oni ne podržavaju, onda oni dođu po vas – rekla je Megin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter