Izvor: Alo.rs
16.09.2023 u 21:10
0

VELIKA PREKRETNICA: Pojavila se fotografija Novaka Đokovića koja lomi srca (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je podigao 24. grend slem trofej pobedom u finalu US opena nad Danilom Medvedim (3:0).

DEJVIS KUP: ĐOKOVIĆ – FOKINA 2:0 (6:3, 6:4) Novak pobedio Španca i odveo Srbiju u finale!

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija susreta od kog je sve počelo. Novak se tada susreo sa Patrijarhom Pavlom.

Susret sa patrijarhom Pavlom je za Novaka bio prekretnica, rekla je njegova majka Dijana prošle godine u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

– To je bio momenat, možda čak i prekretnica u njegovoj karijeri. Jednostavno se desilo da smo mogli da odemo kod našeg pokojnog patrijarha dok je bio u bolnici na VMA – kazala je tada.

– Patrijarh je sedeo u fotelji u nekom blaženom polusnu, gde mu je đakon koji je bio sa njim, a doneli smo mu monografiju sa posvetom, Novakovu monografiju iz 2008. godine, kada je osvojio Australijan open, svoj prvi grend slem, objašnjavao i rekao – došao je da ga blagosloviš. U jednom momentu on je otvorio oči, ja sam tada videla da su to nebesko plave oči. Samo je podigao ruku i blagosiljao Novaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter