Izvor: happy
23.01.2024 u 08:15
0

PORUKA KOJA JE UPLAŠILA CELU SRBIJU: Đoković se ne oseća dobro!

Novak Đoković juri novo polufinale Australijan opena! Protivnik srpskog tenisera u meču četvrtfinala biće Tejlor Fric

Fantastično igra Novak Đoković na Australijan openu, maksimalno je motivisan i svim srcem želi da i 11. put u svojoj karijeri podigne pehar u Melburnu, iako je na početku turnira imao zdravstvenih problema.

To je primetio i nekadašnji direktor Australijan opena, Pol Meknami, koji je na društvenim mrežama izneo svoje viđenje ove situacije.


– Za života nisam video da je igrački boks bio tako zabrinut kod rezultata 5:0 u prvom setu, od Gorana i ekipe u Novakovom boksu. Očigledno je da se ne oseća dobro. Kakva je to mentalna hrabrost da se prođe kroz sve to, ali svakako da sve ima svoje granice – konstatovao je Meknami.

Novak Đoković juri novo polufinale Australijan opena! Protivnik srpskog tenisera u meču četvrtfinala biće Tejlor Fric.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter