Izvor: b92
04.03.2024 u 07:04
0

POSLE POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: Alkaraz dobio i Nadala (VIDEO)

Španski teniser Karlos Alkaras savladao je svog sunarodnika Rafaela Nadala u egzibicionom meču igranom u Las Vegasu.

Španski teniser Karlos Alkaras savladao je svog sunarodnika Rafaela Nadala u egzibicionom meču igranom u Las Vegasu.

Drugi reket sveta je posle pobede nad Novakom Đokovićem u Rijadu krajem prošle godine, uspeo i Rafu da savlada rezultatom 3:6, 6:4, 14:12 u meču koji je trajao dva sata.

Meč se igrao u „Michelob Ultra Areni“, a pošto je pokrovitelj „Netfliks“, ovaj meč je nosio naziv „Netfliks Slem“.

To je bio prvi meč Nadala još od turnira u Brizbejnu protiv Džordana Tompsona kada se povredio, a pred duel je izjavio da je sve bliže odluci da mu ova sezona bude poslednja.

Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja – nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja,” rekao je Nadal.

Međutim, u prvom setu je izgledao kao sve, osim teniser koji je pred penzijom. Izgledao je dominantno u odnosu na 17 godina mlađeg kolegu i bez problema osvojio prvi set.

Opustio se Alkaras u nastavku, izjednačio u setovima i tako odveo meč u treći koji se igrao do deset osvojenih poena, U njemu je Nadal imao 7:5, ali je tu prednost ispustio i potom izgubio.

Videćemo i da li će njih dvojica imati priliku da zaigraju u zvaničnom meču i to možda baš na predstojećem Indijan Velsu koji startuje 6. marta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter