Izvor: Blic.rs
05.11.2023 u 22:27
0

Poznato stanje Alena Smailagića posle utakmice u Splitu, evo šta su rekli lekari

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Split sa 76:53 u meču šestog kola ABA lige, a nakon meča, na konferenciji za medije trener Željko Obradović izneo je informaciju da se Alen Smailagić nalazi u bolnici.

Srpski reprezentativac odigrao je nešto više od pet minuta u ovom meču i zabeležio dva poena, a u drugom poluvremenu ga nismo videli na parketu u drugom poluvremenu.

Ipak, kako smo posle saznali, to nije bila Željkova odluka, već je Smajli završio u bolnici.

– Imali smo situaciju na poluvremenu da je Smailagić doživeo udarac i odvezen je u bolnicu. Žalio se na velike bolove u plućima. Nadam se da je sve u redu s njim, čekamo vesti – izjavio je Obradović na konferenciji za medije nakon meča.
Sa ozbiljnim problemima se suočava klub iz Humske koji najverovatnije do kraja novembra ne može da računa na kapitena Kevina Pantera, a izostanak Alena na to bi bio veliki hendikep.

Ipak, iz kluba za Sportal ističu da do toga verovatno neće doći.

Pregledi su završeni, nije u pitanju nikakav prelom, samo jako nagnječenje grudnog koša, te će se košarkaš vratiti za Beograd, a onda uraditi dodatne testove.

Ponedeljak je izabranicima Željka Obradovića slobodan dan, te će Smailagić imati taj dan za odmor, a za dalje će se videti naknadno…

„Gde ideš, gde ideš?!“ Obradović ponovo grmeo na tajm-autu: Ovoga puta „meta“ je bio Tristan Vukčević!
U okršaju između Partizana i Splita u ABA ligi, trener Željko Obradović ponovo je eksplodirao zbog izostanka „malih“ faulova, što je više puta označavao kao ključni nedostatak u igri njegovog tima.

Mladi košarkaš Tristan Vukčević bio je na udaru Obradovićeve kritike zbog propuštanja pravovremenog fauliranja protivničkog igrača tokom drugog kvartala. Nakon što je Tonko Vuko postigao dve uzastopne trojke za Split, Naneli je izgubio loptu, prepuštajući je protivničkim igračima, a zatim je Tišma takođe bio uspešan sa linije 6.75.

U toj tranziciji, Vukčević nije uspeo da izvede očekivani faul nad Tišmom, izazivajući time žestoku reakciju njihovog trenera na tajm-autu.

– Gde ideš? Gde ideš? Imamo samo jedan faul. Tri faula, odmah fauliraj! Zek, zameni ga! Zameni ga! – grmeo je Obradović, dok je istovremeno izvršio izmenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter