Izvor: alo
09.04.2024 u 08:47
0

RAZUME ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM: Novak je zbog Sinera shvatio šta je izgubio

Paolo Bertoluči, bivši Italijanski teniser, govorio je o Novaku Đokoviću i svemu što se dešava našem teniseru

Porazi u Dejvis kupu i na Australijskom openu su poljuljali Đokovića. Verovatno je shvatio posle tih neuspeha da je izgubio onu izvesnost u mečevima koju je dugo imao – objašnjava bivši teniser.

Nastavio je u istom ritmu.

– Janikov uspon se poklopio sa Novakovim slabijim rezultatima – dodaje Bertoluči.

Italijan prekid saradnje sa Goranom Ivaniševićem takođe pripisuje neuspesima na terenu – Nole još nema titulu u 2024.

–  Možda je Đoković shvatio da više nema motivaciju kakvu je ranije imao i zato je rešio da prodrma svoj tenis. Da menja trenere kako bi pokušao da tako zaustavi mlade lavove i vrati se na čelo.

Bertoluči je nedavno rekao da će Novakovi rezultati na američkim mastersima pokazati da li može da nastavi da dominira. Đoković se nije proslavio u Indijan Velsu, Majami je preskočio, a Italijan mu daje još jednu šansu:

– Pokušaće u narednih nekoliko meseci da ponovo osvaja najveće pehare, ali ako ne uspe, moraće da se pomiri da je smena generacija u toku i da on više nije neprikosnoveni broj 1. Hajde da vidimo kako će proći na Olimpijskim igrama i onda možemo ponovo da napravimo analizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter