Izvor: alo sport
14.03.2024 u 16:36
0

SADA JE SVE JASNO: Oglasio se Nedimović i otkrio da li Piksi ostaje selektor

Potpredsednik FSS-a o situaciji sa aktuelnim selektorom

Odjeknula je Srbijom informacija da će Dragan Stojković Piksi produžiti ugovor sa FSS-om, na šta je reagovao i potpredsednik Branislav Nedimović.

On je otkrio da prvi čovek Saveza Dragan Džajić pregovara oko detalja sa aktuelnim selektorom.

– Kada se vratim u Beograd čuću šta se dešava. Videćemo, sve je moguće. U krajnjoj liniji, fudbal je čudo. Mi smo bili prvaci u Ligi nacija, plasirali smo se na Svetsko prvenstvo, pa Evropsko prvenstvo, kontinuitet uvek mora da postoji. Ostao je tamo predsednik Dragan Džajić da pregovara, on je predsednik, to je njegov posao – rekao je Nedimović na jednom događaju u Banja Luci.

Prokomentarisao je Nedimović i šanse Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

– Jako teška grupa po meni. Plasman na EP posle 24 godine je velika stvar, mi se time nećemo zadovoljiti i gledaćemo da prođemo u drugi krug. Šta da kažem, Englezi, igramo bolji fudbal u ovom trenutku od njih, Danci uvek nezgodni, sa Slovencima smo igrali, uvek mislimo lako ćemo… Oni imaju predsednika UEFA, moramo i na taj segment priče da obratimo pažnju. Naravno, šalim se. Biće sve teško, užasno teško, ali ono što želim nama, da prođemo u drugi krug želim isto tako i reprezentaciji BiH da prođe baraž i da stigne u Nemačku – zaključio je on.

Kako se spekuliše, FSS bi trebalo tokom narednih dana i zvanično da potvrdi produžetak saradnje sa Piksijem do kraja Mundijala 2026. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter