Izvor: Alo.rs sport
10.01.2024 u 11:49
0

SADA JE ZVANIČNO POTVRĐENO: Australijan open se oglasio, a glavna tema je Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković i prvoplasirana na WTA listi Poljakinja Iga Švjontek postavljeni su za prve nosice na predstojećem prvom grend slem turniru u sezoni, Australijan openu, saopštili su danas u Melburnu organizatori takmičenja.

Zbog ovog snimka navijači Novaka Đokovića su u transu (VIDEO)

Đoković brani titulu u Melburnu, a deset puta u karijeri je osvojio Australijan open. Drugi nosilac je Španac Karlos Alkaraz, treći je Rus Danil Medvedev, četvrti Italijan Janik Siner, a peti Rus Andrej Rubljov.

Najbolja teniserka sveta Iga Švjontek je postavljena za prvog nosioca. Beloruskinja Arina Sabalenka, koja brani titulu u Melburnu, je drugi nosilac, a potom slede Elena Ribakina iz Kazahstana i Amerikanke Koko Gof i Džesika Pegula.

Organizatori su saopštili da će žreb za Australijan open biti održan u četvrtak od pet sati po srednjoevropskom vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter