Izvor: Kurir
05.01.2024 u 18:11
0

SAMO JEDAN ČOVEK IZ GOLDEN STEJTA SE NASMEJAO NAKON TROJKE JOKIĆA: Nikola ih potpuno UNIŠTIO, a onda je prišao njemu VIDEO

Nikola Jokić je postigao koš, za koji može da se polemiše da je i najbolji u njegovoj karijeri.

Neverovatna trojka uz zvuk sirene donela je pobedu Denveru u gostima Golden Stejtu. Usledilo je veliko slavlje, a mnogi su verovali da nikada od srpskog košarkaša neće videti sličnu reakciju.

Kada je video da je lopta prošla kroz obruč, Srbin je skočio sa podignutim rukama, a onda krenuo ka saigračima da zajedno proslave pobedu.

Kada se situacija malo stišala, Jokić je krenuo prema klupi rivala, a tamo ga je sačekao jedini čovek iz redova poraženog tima koji mu je čestitao i koji je nakon te lude trojke mogao da se nasmeje.

U pitanju je Dejan Milojević koji već nekoliko godina radi u stručnom štabu Golden Stejta.

Njih dvojica se odlično poznaju još iz vremena kada su obojica bili u Megi, Milojević kao trener, Jokić kao igrač.

Kada mu je Somborac prišao, na licu čuvenog srpskog košarkaša video se široki osmeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter