Izvor: blic
28.08.2023 u 09:58
0

SJAJNA ATMOSFERA NA JUTARNJEM TRENINGU ORLOVA: Biće spremni za 14h

Petrušev "vozi" uz osmeh, biće spreman za najbitnije. Vrhunska je bila atmosfera na kraju jutarnjeg treninga Orlova pred meč protiv Portorika. Ali, ni tu nije bio kraj! Vanja Marinković, Nikola Jović i Marko Marinović nadmetali su se u šutiranju sa centra, što je privuklo i Bogdana Bogdanovića. Kapiten je navijao, savetovao, a na kraju je pobedu odneo Nikola Jović.

Pokazao se košarkaš Majamija kao šoumen, dugo je zapravo vodio Marko Marinović, znao je i on da proslavi svoje pogotke, ali su mu kasnije prišli Vanja Marinković i Jović.

SPREMNI DA OBEZBEDE PROLAZ U DRUGU FAZU :“ORLOVI“ igraju drugi meč na MUNDOBASKETU- slektror slavi rođendan

Imao je Marinković lep i pravilan izbačaj čak i sa centra, Jović nije baš brinuo o estetici šuta, ali je na kraju ipak uspeo da trijumfuje. Svaki koš je slavio uz opasku „iz prve“, a na kraju se i Marinkoviću u šali otelo „j**ote, ne mogu da verujem da nas je Jovke pobedio“.

Pokazali su Orlovi da u sjajnoj atmosferi dočekuju Portoriko, protiv kog Srbija igra  od 14.00 po srpskom vremenu. Kako je ovaj završni deo treninga izgledao, možete pogledati na snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter